zpět na hlavní stránku

Tisková zpráva

Divadlo Kámen – pražské autorské divadlo

www.divadlokamen.cz

17.11.2015

fotografie ve velkém rozlišení: foto1 / foto2

 

Divadlo Kámen nabízí mimořádný večer v rámci Noci divadel 2015

 

Praha – V sobotu 21. listopadu se Divadlo Kámen připojí ke třetí pražské Noci divadel. Divákům umožní formou inscenované prohlídky hlubší nahlédnutí nejen do prostor komorního divadla, ale i do historie DK, navíc zahraje jednu ze svých nejnovějších her Dopis poslaný poštou.

 

,,I letos jsme se rozhodli k Noci divadel připojit a nabídnout divákům decentní nahlédnutí do jednoho z nejmenších pražských studií. Po loňské hře Asi ani zahrada jsme tentokrát do večerního programu zahrnuli svou nejaktuálnější hru Dopis poslaný poštou, která může divákům nastínit „horké“ směry rozvoje naší svébytné divadelní poetiky,“  říká šéf divadla Petr Odo Macháček.

 

Celý program Divadla Kámen začne v 19:30 hodin inscenovanou prohlídkou prostor divadla a přilehlých artefaktů. Následovat bude od 20:30 hodin představení Dopis poslaný poštou. Od 22 hodin nabízí herci a tvůrci klidné posezení u divadelního kamenného baru s možností neformálních rozhovorů o divadle, umění, životě.

 

Více informací na http://divadlokamen.cz/noc_divadel_2015

 

Divadlo Kámen je pražské autorské divadlo. Jeho zakladatelem a režisérem je Petr Odo Macháček. Divadlo Kámen působí ve vlastním divadelním prostoru na sídlišti Invalidovna a zaměřuje se na originální formy moderní činohry otvírající prostor pro vícedimenzionální zážitky, svobodnou interpretaci a nevyhnutelný humor. Pořádá také otevřené diskusní večery zaměřené na moderní divadlo a přednášky o umění. Aktuální program: http://divadlokamen.cz/program.php

 

 

 

Kontakt:

Zdeňka Brychtová

zdenka@divadlokamen.cz

605 011 533